Erre számíthatunk a brit jósnő szerint, aki állítólag előre látta a koronavírus-járványt

https://24.p3k.hu/app/uploads/2020/10/jessica-adams-josno-1024x576.jpg
Megosztás/Share

Egy brit asztrológusnő azt állítja, ő már 2019 márciusában figyelmeztetett az egy évvel később elszabaduló világjárványra, csak senki sem hitt neki. Most egy csomó fontos dologról elmondta, hogy szerinte mire kell számítanunk.

Jessica Adams, 53 éves brit asztrológus, médium, és jósnő idén februárban feladta addigi életét. Minden tervezett programját lemondta, majd Londonból a világ másik végére, Tasmániába költözött. Azt mondja azért, mert tudta, hogy a világot hamarosan a feje tetejére állítja koronavírus-járvány. A jósnőt a Daily Mail című brit bulvárlap kérdezte arról, mit tartogat a világ számára a közeljövő.

Adams egy 2019. március 28.-i bolgbejegyzésének végén írt arról, hogy a csillagok állása szerint a 2020. január 10.-én valami nagyon furcsa, emlékezetes dolog fog történni. A jósnő most azt mondja, a jövendölése bevált, hiszen aznap halt meg a kínai Vuhanban a koronavírus-járvány első áldozata. Aztán idén, januárban azt is megjósolta, hogy október elején egy meglepő dolog történik majd az amerikai elnökválasztással kapcsolatban, amivel elkezdődik Donald Trump hanyatlása. Most azt mondja, ebben is igaza volt, hiszen október elsején derült ki, hogy Trump megfertőződött koronavírussal.

De, hogy mit tartogat a világ számára a közeljövő? Adams szerint jót, és rosszat is. Biztos benne például, hogy Harry és Vilmos hercegek egylőre nem békülnek ki, de a karácsony a legtöbb ember számára boldogabb lesz a szokásosnál, nem lesz majd érezhető a járvány negatív hatása, és

szenteste előtt három nappal nagy változások kezdődnek.

Komolyabb vizekre evezve: Adams szerint jövőre, a brexit miatt felbomlik Nagy Britannia, a szigetország annyira tagolt lesz, mint legutóbb az ókori római hódítás előtt. Jövőre pedig valószínűleg Olaszország is kilép az Európai Unióból.

Az asztrológus azt mondja, jövőre már nem Donald Trump lesz az Egyesült Államok elnöke, és az elnök nem is lesz republikánus. Minden a közösségről, az egyenlőségről, a feminizmusról, és a feketék jogairól fog szólni.

Adams úgy fogalmaz, a következő amerikai elnök olyan lesz, mint Robin Hood.

A jósnőnek a koronavírussal kapcsolatban nincsenek jó hírei, azt mondja, soha sem lesz rá megfelelő védőoltás, örökre velünk marad, megtanulunk vele együtt élni, ahogyan AIDS esetében is történt. A klímaváltozás viszont szerinte 2026-ra megoldódik. Azt mondja, az idő ciklikus, és most egy olyan ciklus végén vagyunk, mint amilyen a második világháborúval ért véget. A mostani ciklus 2026-ban zárul le, akkor a jelenleg legsúlyosabb problémáinkat átadjuk a múltnak, és jönnek majd helyettük újabbak.

(Kiemelt fotó: YouTube / Jessica Adams Astrology)

Megosztás/Share

Forrás: https://24.hu/elet-stilus/2020/10/20/josno-asztrologus-koronavirus-joslat-jovo/