Jön az X-Faktor és a Cápák között új évada, tervben van a Survivor folytatása

https://24.p3k.hu/app/uploads/2020/10/szg_4761-e1603186319913-1024x576.jpg
Megosztás/Share

Új évaddal tér vissza jövőre az X-Faktor, a Cápák között és tervben van a Survivor folytatása is a járványhelyzet alakulásának függvényében, jelentette be az RTL Magyarország. Kiderült az is, hogy november 1-től lesz látható Friderikusz Sándor Életünk története-sztárpárok jövőutazása című új műsora az RTL Klubon. Minden adásban egy-egy szerelmes pár, házaspár vagy testvérpár gondolkodik majd azon, hogy mi lesz velük a következő fél évszázadban, melyben maszkmesterek segítenek, hogy még realisztikusabb legyen szembesülniük 20, vagy akár 50 évvel idősebb önmagukkal.

Az RTL Magyarország az elmúlt öt évben új heti sorozatokat indított, a terv szerint pedig a következő években szezononként legalább 50-60 új magyar heti sorozatepizód lesz látható náluk. A Tanár, az Apatigris, A mi kis falunk és a Mellékhatás új évadai mellett két további sorozat fejlesztése már jelenleg is zajlik, közölték.

Továbbá kiderült, hogy a 2019 januárjában indult, rövid időn belül nagy népszerűségre szert tett Drága örökösök alkotóinak új sorozata, a Keresztanyu januártól lesz látható az RTL Klubon. A Keresztanyu showrunnere Hámori Barbara, címszereplője Molnár Piroska, mellett pedig Gálvölgyi János, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs is szerepelnek a sorozatban.

Az RTL II-n lesz az év utolsó premierje, novemberben indul a Való Világ jubileumi, 10. évada Nádai Anikó és Puskás Peti műsorvezetésével.

Kiemelt kép: RTL Klub

Megosztás/Share

Forrás: https://24.hu/kultura/2020/10/20/x-faktor-capak-kozott-folytatas-survivor-rtl-klub-keresztanyu/