A Vaterán is sláger a maszk

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=deeff33b-be10-4e67-a267-6295cf2f3e88
Megosztás/Share

Már majdnem dobogós a keresett termékek között.

Koronavírus – a második hullám

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

Roham indult az online piactéren a szájmaszkokért, gumikesztyűkért, gyógyászati segédeszközökért szeptember első felében, a járvány második hullámának kialakulása óta másfélszer annyi ilyen fogyott az oldalon, mint az év elején – közölte az Indexszel a Vatera.

A keresések között júliusban még csak a kilencedik volt a szájmaszk kifejezés, de szeptemberben és októberben már a negyedik.

Az iskolakezdés nyomán újból nőtt a tranzakciók száma a számítástechnika kategóriában. E kategória forgalma egyébként márciusban és áprilisban volt a legmagasabb, amikor például a webkamerák hiánycikknek számítottak. Tavasszal a kijárási korlátozások miatt pörgött fel a sport- és fitneszeszközök forgalma, amely mostanra már kezd lecsengeni, de még így is jelentős számban fogynak a sportcikkek a hirdetési oldalon – írja a portál.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20201024_A_Vateran_is_slager_a_maszk#rss