Koronavírusos lett Marsi Anikó és Osvárt Andrea

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=d815ba27-d3ca-4396-bb02-7c82e75a4526
Megosztás/Share

A TV2 táncos műsorában jelentették be, hogy pozitív a tesztjük.

Koronavírus – a második hullám

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

A Dancing with the Stars elején élőben jelentkezett be a celebes-táncolós műsor két szereplője, Marsi Anikó (nyitóképünkön) és Osvárt Andrea is, és bejelentették, hogy koronavírusosak. Mindketten azt mondták, jól érzik magukat, tüneteik nem nagyon vannak.

A műsor az Egyesült Államokban már több tucat évadot megért, Magyarországon ez az első széria. Itt írtunk arról, hogy miről van szó:

A Szombat esti lázhoz hasonló műsort indít a TV2

Budapesten is elterjedt az 1920-1930-as években Európa-szerte népszerű kokain. Kokós Lexi kokainkirály pályafutásán át ezt a mozzanatot is feldolgozta cikkünk szerzője, Dezső András, a fehér por máig tartó magyarországi történéseiről szóló, Magyar kóla című könyvében.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20201024_Koronavirusos_Marsi_Aniko_es_Osvart_Andrea#rss