Erre szinte semmi esély: hat évvel egypetéjű ikrei után ismét egypetéjű ikrei születtek a párnak

https://24.p3k.hu/app/uploads/2020/10/erin-e1603654846998-1024x576.png
Megosztás/Share

Erin és Jake Credónak hat évvel születtek egypetéjű ikrei, Cooper és Grant. Nem terveztek újabb gyereket, úgyhogy meglepetés volt, hogy Erin újra állapotos lett – írta a Daily Mail. Az ultrahang után ráadásul kiderült, nem csak egy babával terhes az anya, hanem újból egy egypetéjű ikerpárral. Alaposan meg is lepődtek a Baton Rouge-i szülők.

Ennek az esélye ugyanis egészen kicsi, 111 111 terhességből csak egy ilyen.

Amik az ultrahangon voltam, nem is jutottam szóhoz. Elküldtem egy ultrahangos képet a férjemnek, és azt válaszolta: ezek a fiúk? Nem, ez a második kör

– mesélte az Advocade-nek az anya.

Most két kislány született, Allie és Lola, a terhesség 32. hetében, szeptember 22-én jöttek világra, csak négy hét után engedték őket haza. Még a szülés előtt, augusztusban Erin koronavírusos lett. Attól féltek, az anyának légzési problémái lesznek, az pedig rossz hatással lett volna a magzatokra. De szerencsére nem volt komolyabb problémája.

Erin azzal viccelődött, hogy úgy tűnik, ők csak ikrekre képesek, és hogy „Istennek igazán jó humorérzéke van”.Dr. Cliff Moore arról, hog milyen ritka az, hogy egy párnak egy egypetéjű ikerpár után, újból egypetéjű ikrei szülessenek, azt a szemléletes példát hozta:

Nagyjából 8000 babát hozunk a világra a kórházunkban évente, vagyis minden 15 évben egyszer látunk ilyet.

Kiemelt kép: YouTube/BRProud News – NBC Local 33 / Fox44

Megosztás/Share

Forrás: https://24.hu/elet-stilus/2020/10/25/terhesseg-allapotos-varandos-anya-ikrek-egypeteju-ikrek-ikerpar-baton-rouge/