„Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom” – Delhusa Gjont koronavírussal vitték kórházba

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=7e357246-01fe-4902-a69d-9ab47a62213e
Megosztás/Share

Az énekes a Facebookon számolt be az állapotáról.

Koronavírus – a második hullám

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

A Korányi kórházban ápolják Delhusa Gjont, akit koronavírus-fertőzéssel vittek be az intézménybe. A 67 éves énekes erről szóló Facebook-posztját a Telex vette észre. Delhusa Gjon ezt írja:

„Hősies 10 nap után feladtam. Hívtam a mentőt. Teszt, pozitív. Korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom”

Hősies 10 nap után feladtam.hívtam a mentőt.teszt,pozitív.korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor . Küldjétek az energiát.nem szoktam sírni,de itt nincs más barátom

Posted by Delhusa Gjon on Monday, 26 October 2020

Az elmúlt napokban több hírességnek is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Marsi Anikónak és Osvárt Andreának a TV2  egyik műsorában kellett felfüggesztenie a szereplést a fertőzés miatt. Elkapta a koronavírust többek között Nagy Feró, Pataky Attila és Pély Barna is.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20201026_Nem_szoktam_sirni_de_itt_nincs_mas_baratom__Delhusa_Gjont_koronavirussal_vittek_korhazba#rss