Videón a budapesti fegyveres trafikrablás, félmilliót kap a nyomravezető

https://24.p3k.hu/app/uploads/2020/10/dijkituzes-e1603725673300.jpg
Megosztás/Share

Csoportosan elkövetett fegyveres rablás miatt folytat nyomozást a BRFK a videón látható ismeretlen tettesek ellen. A három maszkos férfi  tavaly november 27-én 18 óra 45 perckor bement az egyik XVIII.  kerületi dohányboltba, és a bevételt követelte az eladótól.

A nő a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő pénzt. A három férfi pedig a zsákmánnyal elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

A budapesti rendőrfőkapitány bruttó ötszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyek kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti.

Fontos tudnivaló, hogy a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a budapesti  rendőrfőkapitány fenntartja.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek Rablási Osztálya kéri, hogy aki az elkövetőkkel kapcsolatban, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5000/32-379-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kiemelt kép: police.hu

Megosztás/Share

Forrás: https://24.hu/belfold/2020/10/26/budapest-xiii-kerulet-fegyveres-trafikrablas/