Koronavírusos a momentumos Hajnal Miklós

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=c8c8b4e2-fd98-4a28-a0fd-b392a0aa1731
Megosztás/Share

A párt elnökségi tagjának enyhe tünetei vannak, karanténba vonult. A balatonfüredi polgármester is elkapta a kórt.

Koronavírus – a második hullám

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

Pozitív lett a Momentum elnökségi tagjának, Hajnal Miklósnak a koronavírustesztje, közölte az érintett a Facebookon. Hajnalnak enyhe tünetei vannak, karanténba vonult, és értesítette azokat, akikkel kapcsolatba került az elmúlt napokban.

Balatonfüred fideszes polgármestere, Bóka István szintén koronavírusos, erről a város weboldalán megosztott beszámolóból tudni. Bóka hétfőn adott pozitív tesztet, azóta karanténba vonult, onnan dolgozik.

Az oldalon azt is írják, hogy az önkormányzat minden olyan dolgozót leteszteltetett, aki kapcsolatba került a polgármesterrel. Az eredmények alapján senki nem kapta el a kórt, a városháza zavartalanul működik.

(TelexBalatonfüred.hu)

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20201027_hajnal_miklos_koronavirus_momentum#rss