Koronavírus: számos helyi várja a PCR-teszt eredményét ebben a vidéki városban

https://cdn.hellovidek.hu/images/site/articles/lead/2020/10/1603887377-Fdqv75gzb_md.jpg
Megosztás/Share

Ahogy a portál írja, a város vezetője posztjában az áll, hogy október 29-től kötelező maszkviselést vezetnek be a városi piacon. Horváth Zoltán a szabályok betartására is figyelmeztet, továbbá arra kéri a helyi szülőket, hogy az őszi szünet napjait – ha megoldható – gyermekeikkel, családi körben töltsék.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Megosztás/Share

Forrás: https://www.hellovidek.hu/eletmod/2020/10/28/koronavirus-szamos-helyi-varja-a-pcr-teszt-eredmenyet-ebben-a-videki-varosban