Gócpont lett a vidéki város: újabb szigorításokat vezetnek be

https://cdn.hellovidek.hu/images/site/articles/lead/2020/10/1603957617-vJQBkrUjF_md.jpg
Megosztás/Share

A portál szerint Facebook-oldalán számolt be Szemereyné Pataki Klaudia polgármester Kecskemét fertőzöttségéről. A polgármester úgy fogalmazott, hogy aggasztó információk érkeznek a koronavírussal kapcsolatosan és sajnos, a megyeszékhely gócpont lett.

Arról is írt, hogy fokozni kell az óvintézkedéseket, így október 30-tól a szabadtéri piacokon is elvárás lesz a maszk viselése. Ezen kívül az egyik piacok kordonnal veszik körbe, hogy a belépési pontokon is ellenőrizhessék a maszk használatát.

A polgármester felhívta a lakosság figyelmét arra is, hogy a hétvégi temető látogatások alkalmával is viseljenek maszkot.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.hellovidek.hu/otthon/2020/10/29/gocpont-lett-a-videki-varos-ujabb-szigoritasokat-vezetnek-be