Klebelsberg, Magyary, Teleki: a 100 éves Közgáz első egyetemi tanárai

Megosztás/Share

Pintér Tibor neve többször is felvetődött az Álarcos énekes előző évadában, amikor a Nyomozók és a nézők is őt sejtették a maszk alatt. Akkor mindenki tévúton járt, most viszont valóban Tenyát rejtette a Maki jelmez, legnagyobb bánatára pedig le is kellett magát lepleznie a legutóbbi adásban – írta meg a Blikk.

3PJktkpTURBXy80ZDYwZWY2MmI2MmFmNGMxZWRmNDdlNjFhNzUxZWIzOC5wbmeSl

Fotó: RTL Klub

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója csak a párját avatta be a titokba. Egy idő után viszont gyanakodni kezdtek a kollégái és a kisfia is. Egy eladó ismerőse viszont meg volt róla győződve, hogy a Zebra rejti a színészt. Végül Gáspár Laci leplezte le a műsorban. Pintér Tibor azt mondta szerepléséről:

Nem vagyok táncos alkat, inkább énekes vagyok. A kihívást az jelentette, hogy mozgásomat, a magasságomat, a testalkatomat úgy rejtsem el, hogy a Nyomozók ne jöjjenek rá, én vagyok a maszk mögött. Könnyen tudtam mozogni a jelmezben, annak ellenére, hogy nyilván egy maszkban nincs olyan térlátás, mint nélküle, még indán is tudtam lógni, ami azért komoly feladatot jelentett.

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/11/01/klebelsberg_magyary_teleki_a_100_eves_kozgaz_elso_egyetemi_tanarai/