Koronavírus: kórházba került a vidéki város polgármestere, a covid-osztályon ápolják

https://cdn.hellovidek.hu/images/site/articles/lead/2020/11/1604232503-e06VhSoon_md.jpg
Megosztás/Share

Koronavírusfertőzés miatt kórházban ápolják Csach Gábort, Balassagyarmat polgármesterét. A hírt maga jelentette be pénteken közösségi oldalán, a Facebook-posztot a Nool.hu szúrta ki. Mint kiderült, egész családja elkapta a fertőzést, de szerencsére enyhe, vagy semmilyen tüneteket nem mutatnak.

Csach Gábor azt is közölte, hogy a városházi kollégái közül, a szoros kontaktjai mindegyike negatív tesztet produkált. Ő maga egy hét lázas állapot után konzultált az orvosokkal, bement a kórházba újabb vizsgálatokra. A konzílium úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért bent erősítik az immunrendszerét.

Hozzátette: állapota csütörtök óta javult.

Az eredeti posztot itt lehet elolvasni:

A COVID MÁRPEDIG LÉTEZIK 🙂

Tisztelt Balassagyarmatiak, kedves barátaim és ismerőseim!

Először is köszönöm a…

Közzétette: Gabor Csach2020. október 30., péntek

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.hellovidek.hu/otthon/2020/11/01/koronavirus-korhazba-kerult-a-videki-varos-polgarmestere-a-covid-osztalyon-apoljak