Dili: egy csomóan a fekete tüntetőket a palotájuk előtt fegyverrel fenyegető McCloskey házaspárnak öltöztek Hallowenre Amerikában

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

2020 ikonikus percemberei közé tartozott Patricia és Mark McCloskey, a tehetős St Louis-i fehér házaspár, akik fegyvert fogtak a házuk előtti elzárt utcaszakaszon demonstrálni igyekvő BLM-tüntetőkre, 2020 legerősebb fotóit produkálva ezzel. 

A páros a jelek szerint hivatalosan is a popkultúra része lett, hiszen most Halloweenkor voltak olyanok, akik McCloskey-éknek öltöztek. Ők voltak talán a műfaj királyai:

de igen jól teljesítettek a gyerekkorú versenyzők is:

nem is beszélve az egyik, McCloskey-ék szomszédságában lakó családról, akik csavaros viccként azon a környéken lakó, fegyvert lengető fehér családnak maszkírozták magukat:

A műfaj vonzereje, hogy néhány egyszerű kellék segítségével bármilyen párt McCloskey-ékká alakít át:

Népszerűsítve közben a matrózpóló viselését:

A végkövetkeztetés: a mccloskey-zálódás tényleg mindenkinek jól áll:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/02/dili-egy-csomoan-a-fekete-tuntetoket-a-palotajuk-elott-fegyverrel-fenyegeto-mccloskey-hazasparnak-oltoztek-hallowenre-amerikaban