Egy jegesmedve anya és a bocsa felmásztak egy orosz atomtengeralattjáróra, egyből agyonlőtték őket

Megosztás/Share

Szörnyű felvételeket közölt a Meduza arról, hogy Kamcsatkában, Ribacsij településen, ahol az orosz csendes-óceáni flotta tengeralattjárói állomásoznak, mit műveltek a katonák egy éhes jegesmedve anyával és a bocsával, akik odaúsztak egy kikötött atomtengeralattjáróhoz, majd felmásztak rá.

Az állatokat egy, a flotta által megbízott vadász rövidesen lelőtte. 

Az esetről publikált videón a hangsáv alapján a vadász és egy társa beszélhetnek. A társ még gúnyolódik a vadásszal, mert az első két lövés után csak az egyik állat hullott a vízbe, a másik még életben maradt pár másodpercre. A videón hallható férfiak arról beszélgetnek többek között, hogy nincs más megoldás, mint az állatok kilövése, akik napok óta a település körül kódorogtak élelmet kutatva. 

A puska elsütője arról is szót ejt, hogy az anyát azért lőtték le, mert vékony volt és állítólag sebesült, a kis bocsot pedig azért, mert az anyja nélkül állítólag nagyon agresszívvé vált volna. 

A videót csak akkor nézd meg, ha kibírod az ilyesmit, mert igencsak felkavaró!

(A tippet azért köszönjük szépen Gáspárnak!)

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/09/egy-jegesmedve-anya-es-a-bocsa-felmasztak-egy-orosz-atomtengeralattjarora-egybol-agyonlottek-oket