Folytatódnak az ellenőrzések: ezeket a szórakozóhelyeket már be is záratták

https://cdn.penzcentrum.hu/upload/cimlapimg/R/rendorauto-20201109.jpg
Megosztás/Share

Egy rakás budapesti szórakozóhelyet bezáratott a rendőrség a hétvégén a korlátozások be nem tartása miatt. Ők két hétig nem dolgozhatnak. Máshol a maszkviselést nem tartották be, több mint három tucat alkalommal birságoltak ennek kapcsán is.

Az éjszakai szórakozóhelyeket és az éjjeli korlátozás betartását ellenőrizték a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a hétvégén. Szombatról vasárnap hajnalig kilenc szórakozóhelyet be is zárattak az 5. és a 7. kerületben – írja a police.hu.

Ők tizennégy napig nem nyithatnak ki.

A maszkviselés szabályainak megsértése miatt 38 emberrel szemben helyszíni bírságot alkalmaztak, 11 szabálysértési eljárást indítottak. A kijárási korlátozás megsértése miatt egy embert jelentettek fel. Emellett elfogtak egy körözött személyt és egy ittas vezetőt.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/vallalkozas/folytatodnak-az-ellenorzesek-ezeket-a-szorakozohelyeket-mar-be-is-zarattak.1105552.html