Kleinheisler karanténba került, nem játszhat Izland ellen

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=dbc1068e-c714-4873-896b-41637a1a59cc
Megosztás/Share

A csapatában egy játékos tesztje pozitív lett, az egész NK Osijek karanténba került.

Koronavírus – a második hullám

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

Nem játszhat Izland ellen Kleinheisler László, mert karanténba került – írja a Nemzeti Sport. Kleinheisler csapata, az NK Osijek arról tájékoztatta vasárnap a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy az egyik játékosuknak a koronavírus tesztje pozitív lett és emiatt az egész csapat karanténba került. A klub nem nevesítette a fertőzött labdarúgóját, annyit közöltek, hogy nem produkált tüneteket.

A Nemzeti Sport szerint Kleinheisler szombaton nem került a meccskeretbe, mert nem érezte jól magát, így elővigyázatosságból nem játszott.

A magyar válogatott csütörtökön Izland csapatát fogadja az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében, a győztes kijut a részben hazai rendezésű, 2021-re halasztott kontinensviadalra. Ezt követően három, illetve hat nappal Szerbia és Törökország válogatottját látják vendégül a Nemzetek Ligája B divíziójának ötödik és hatodik fordulójában.

Kleinheisler Lászlóra a szövetségi kapitány, Marco Rossi nem számíthatott a szeptemberi, illetve október meccseken, most viszont számított volna rá.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/sport/20201109_kleinheisler_karanten_izland#rss