Magyarországon rendezik jövőre az MTV EMA show-t

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=712d95c3-a83a-4a1b-aa83-508ed836e44c
Megosztás/Share

Itt lépnek majd fel a legnagyobb sztárok.

2021-ben Magyarország ad otthont a világ egyik legnagyobb popzenei ünnepének, a 28. MTV EMA díjátadó jövőre teljes egészében hazánkba költözik a legnagyobb nemzetközi sztárelőadókkal. A rendkívüli hírt nem sokkal az idei MTV EMA felvezető műsorában jelentették be hivatalosan, vasárnap este.

Az idei MTV EMA-t a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó módon, több helyszínről jelentkezve állították össze, amelyben Magyarország is szerepet kapott. David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadon mutatta be zenei produkcióját, Palvin Barbara közreműködésével a műsor Budapest mellett Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezett.

A koreai fiúcsapat, a BTS tarolt az MTV EMA-n, négy elismerést szereztek meg, köztük a Legjobb dal, a Legjobb csapat, a Legjobb rajongótábor és a Legjobb virtuális előadás díját. Lady Gagát szavazták meg a Legjobb előadónak, DJ Khaled a POPSTAR című videoklipjével került ki győztesként. A kolumbiai énekesnő, Karol G pedig két díjjal távozott, a Legjobb latin előadó és a Legjobb kollaboráció landolt nála Nicki Minaj-zsal közös dalának köszönhetően.

A sztárfellépők közt Alicia Keys maszkban adta elő Love Looks Better című dalát Los Angelesben, Sam Smith vadonatúj slágerét, a Diamondst is hallhattuk, miközben az énekes felhívta a figyelmet a queer gyermekekkel való egyenlő bánásmódra. DaBaby a rendőri brutalitás és a rasszizmus igazságtalansága kapcsán fogalmazott meg erőteljes üzenetet.

Emlékezetes fellépéssel készült Maluma, Tate McRae pedig tánc- és énektudását egyaránt megmutatta előadásában. Zara Larsson és óriási tánccsapata a Wow című slágerrel lépett fel. A kivilágított Széchenyi-fürdőben zenélt David Guetta, a Legjobb elektronikus előadó díjában részesült francia DJ a Let’s Love című számát adta elő.

Az estet a Legjobb pop előadó kategória nyertese, a Little Mix lánycsapat celebrálta, de az MTV EMA magyarországi bejelentkezésénél már Palvin Barbara szupermodell vette át a műsorvezetői szerepet. A Legjobb magyar előadó díját elnyerő énekes, Dzsúdló győzelmét egy Facebook Live esemény során jelentették be a show előtt.

David Guettát követve tehát jövőre már a nemzetközi zenei világ több nagy előadója is mind Magyarországon lép majd színpadra.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20201109_Jovore_Magyarorszagon_rendezik_az_MTV_EMA_showt#rss