Figyelem! Új járványügyi szabályok léptek életbe az Auchan áruházakban

https://cdn.penzcentrum.hu/upload/cimlapimg/A/auchan_covid-20201117.jpg
Megosztás/Share

Nem lehet helyben enni, korábban zárnak, akárcsak mindenki más és nem működnek a játszóházak. Elviteles rendeléseket azonban fogadnak az éttermek. Ez derül ki abból a körlevélből, amelyet az Auchan küldött szét arról, hogyan tartják be a korlátozó intézkedéseit hipermarketeik üzletsorainak bérlői.

Az új koronavírus miatti intézkedések kezdetétől, tehát múlt szerdától 30 napig az Auchan területén bérlő kisebb üzletekre, azaz fantázianevén az Auchan Korzóra vonatkozó szabályokat ismertette körlevelében a francia tulajdonú áruházlánc. Amint azt a jogszabályok előírják: a vendéglátó üzletekben a helyben fogyasztás nem megengedett. 

Ugyanakkor teljesen nem zárnak be: a házhozszállítást biztosító éttermek viszont várják a rendeléseket online vagy telefonon. A kormányrendeletnek megfelelően este 19 órakor zár az egész üzlet, így a bérlők is. Emellett mivel a szabadidős létesítményeket be kell zárni, így az ennek minősülő, az áruházakban lévő játszóterek és játszóházak sem nyitnak ki.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/figyelem-uj-jarvanyugyi-szabalyok-leptek-eletbe-az-auchan-aruhazakban.1106054.html