Kiugrott az ötödikről egy szombathelyi nő, miután kórházba utalták

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=1fcda308-8cff-4931-bff1-25b0a1768b3d
Megosztás/Share

Az idős asszony egy olyan beavatkozásra feküdt volna be a kórházba, ami javított volna egészségi állapotán.

Életét vesztette egy idős asszony a szombathelyi Mikes Kelemen utcában, miután ötödik emeleti lakásából a mélybe vetette magát – értesült a 112 Press.

A portál a házban lakók elmondása alapján azt írja, hogy a nyolcvan év feletti asszony a tömbház első lakói között volt, több mint negyven éve lakott az ötödik emeleti lakásban. Még a koronavírus-járvány előtt kórházba került, ahonnan negatív tapasztalatokkal tért haza, többeknek is arról panaszkodott, hogy úgy érezte, semmibe vették.

Kedden felkereste a háziorvosát, aki kórházba utalta az asszonyt, egy olyan beavatkozásra, ami javított volna az egészségi állapotán, ő azonban nem akart bemenni.

A 112 Press azt írja, hogy a nő a háziorvostól visszaérkezve még beszélt néhány házbelivel, majd bement a lakásába, és nem sokkal későb kiugrott.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.


Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20201117_Kiugrott_Szombathely_korhaz#rss