Alig lepődött meg a New York-i metró utasa az óriási pizzaszeletet vonszoló patkányemberen, a korláton átmászva kikerülte

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

Példát mutatott a higgadt közösségi közlekedésből a New York-i metró egyik utasa, akinek a lazaságát egy másik utas videón rögzítette. Az ismeretlen férfi a lépcsőn lefelé haladva olyan jelenségbe ütközött, ami sokakat meghőkölésre késztetett volna. Egy patkányjelmezes emberbe, aki egy szőnyeg méretű pizzaszeletet vonszolt a lépcsőn felfelé. 

Hősünk azonban bravúrosan kezelte a szituációt. Egy töredékpillanat alatt felmérte, hogy mit lát és hogy mi kell a továbbhaladáshoz, majd lényegében megtorpanás nélkül átlépett a lépcsőkorláton, így kerülve meg az útakadályt képező gigarágcsálót.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/18/alig-lepodott-meg-a-new-york-i-metro-utasa-az-oriasi-pizzaszeletet-vonszolo-patkanyemberen-a-korlaton-atmaszva-kikerulte