Elásta a csatabárdot Majka az Indexszel

https://kep.index.hu/1/0/3540/35407/354076/35407605_2708811_3f1f199ec12a254ede695739bcd7b87e_wm.png
Megosztás/Share

Nem akarom most az Indexet piedesztálra emelni, de hogy ez is ritka, hogy valaki ilyet csinál. Valaki elbaszott valamit, és elnézést kér

– ezt mondta a rapper azzal kapcsolatban, hogy az Index ma elnézést kért tőle. A rappernél az vágta ki a biztosítékot, hogy egyik kollégánk olyan címet adott hétfői beszámolójáról szóló hírnek, amelyből kiderül, nem ott kezelik, ahol a hétköznapi koronavírusos betegeket, hanem privát szobában gyógyul. 

Mivel az ominózus cikket író kollégánk ma szabadságon van, Majka ma telefonon beszélt másik kollégánkkal, Matsinhe Dénessel. A rapper szerint lapunk korrekt, „ritka normális hozzáállást” tanúsított. 

Felhívott egy másik, nagyon normális csávó. Elmondta, hogy ők nagyon szeretik, hogy van ez a Covid-napló, mert hogy milyen jó, hogy valamilyen módon tájékoztatja az embereket arról, hogy a Müller Cecíliák nem tudják olyan lazán elmondani, hogy mire kell odafigyelni. Ők ezt nagyon szeretnék, hogy erről írjanak tovább, és elnézést kérnek a srác nevében is

– magyarázta a rapper. Szerinte sokkal egyszerűbben működne a világ akkor, ha beismernénk a hibáinkat, és elnézést kérnénk. Úgy véli, ez a legjobb megoldás, mert a másik egyszerűen nem tud belekötni. Az elnézést, a köszönöm, az egészségedre, a szeretlek, ezek a legfontosabb szavak, mert ingyen vannak, olyan problémákat lehet vele megoldani, amikből régen háborúk lettek – hívta fel a figyelmet. 

Szerintünk ezzel Majka elásta a csatabárdot. Reméljük, fogja még olvasni az Indexet.

Majka egyébként jobban van. A hangja még mindig rekedt. Azt mondta, reggel rossz kedve volt, bágyadtan ébredt, nem érezte annyira jól magát, de estére sikerült összeszednie magát. Gyümölccsel, vitaminokkal és sok folyadékkal gyógyítja magát. 

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/belfold/2020/11/18/majka_koronavirus/