Komoly változás az Ötöslottó sorsolásán: ez lesz a SzerencseSzombatban

https://cdn.penzcentrum.hu/upload/cimlapimg/L/lotto_768x434px_getty-20200625-20201015-20201118.jpg
Megosztás/Share

A Szerencsejáték Zrt. számára a legmagasabb szintű prioritás a játékosok és a munkatársak egészségének védelme. Felelős szolgáltatóként november 14-től több új intézkedést vezetett be annak érdekében, hogy az idén megújított sorsolási műsorai továbbra is színvonalas szórakozást nyújtsanak, az abban közreműködők pedig a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

A nemzeti lottótársaság a járvány első szakaszához hasonlóan azonnal reagált – amint a körülmények szükségessé tették – és a kora tavasszal meghozott szigorú intézkedéseken túl újabb megoldásokat is bevezetett sorsolási műsorainak forgatásán.

Ennek részeként november 14-től a SzerencseSzombat lottóshow az eddigi látványos környezetben és programelemekkel, de átmenetileg táncosok nélkül zajlik. A Luxor játék sorsolásánál továbbra is beszélgetőpartnerek színesítik a műsort, csak immár online formában csatlakoznak. Az éles kézi és gépi számgolyók fertőtlenítése napi gyakorisággal történik, közjegyző jelenlétében. A produkció változtatott a kameraállásokon is, így biztosítva a minimum 1,5 méter távolságot a műsorvezető kollégák és a Sorsolási Bizottság elnöke, valamint a közjegyző között.

Hirtelen pénzre van szükséged? Nézz utána a személyi hiteleknek a Pénzcentrum kalkulátorában!

A Sorsolási Bizottság tagjai már november 7-től minden felvételen és műsorban maszkban láthatóak, emellett a felelős maszkviselés fontosságára a műsorvezetők is figyelmeztetnek az adások végeztével.

A Szerencsejáték Zrt. a fentieken túl a korábban meghozott intézkedéseket is érvényben tartja, így a műsorok felvételei még mindig élő közönség nélkül zajlanak, a számhúzónak történő pályázás lehetősége, valamint a számhúzók személyes részvétele pedig továbbra sem lehetséges.

Ezek az intézkedések teszik lehetővé, hogy a nemzeti lottótársaság hetente közel 1 millió nézőt elérő sorsolási műsorai biztonságos körülmények között valósuljanak meg.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/komoly-valtozas-az-otoslotto-sorsolasan-ez-lesz-a-szerencseszombatban.1106144.html