Lezuhant és meghalt Dubaiban a rakétahajtóművel repkedő híres francia denevérember

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

Látványos videói miatt a megosztások világsztárja volt a 36 éves francia Vincent Reffet, aki eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant és meghalt a Jetman Dubai nevű kaszkadőrcsapat edzésén.

Vincent Reffet

Reffeték specilitása egy, a duó másik tagja által kifejlesztett különleges repülő szerkezet volt, ami egy rakétahajtóműves hátizsák és egy denevérszárny, más néven siklóruha kombinációjának tűnik, a textilszárnyak helyett kis merev szárnyakkal felszerelve.

A való életbeli szuperhősjelmezben akár 400 kilométer per órás sebességgel is lehet repülni.

A francia extrémsportoló és kaszkadőr már a dubai projekt előtt igen ismert volt az angolul wing suitnak nevezett denevérjelmezben előadott félelmetes mutatványai miatt, 

amik közül a leghíresebb talán az volt, amikor társával együtt leugrottak egy hegycsúcsról az Alpokban, hogy ne a földön, hanem egy mozgásban lévő repülőgép nyitott ajtaján beszállva landoljanak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/18/lezuhant-es-meghalt-dubaiban-a-raketahajtomuvel-repkedo-hires-francia-deneverember