Meghosszabbította a kormány a korlátozásokat: február 8-ig marad a veszélyhelyzet

https://cdn.penzcentrum.hu/upload/cimlapimg/O/orb-20201118.jpg
Megosztás/Share

Február nyolcadikáig meghosszabbította a kormány az intézkedéseket.

Február 8-áig, a törvény hatályvesztéséig meghosszabbította a november 4-én elrendelt veszélyhelyzetre vonatkozó intézkedések többségét a kormány – áll a Magyar Közlönyben.

Ez érvényes a maszkviselésre, az ingyenes parkolásra, a kijárási tilalomra, az üzletek korai zárására, a rendezvények korlátozására, az iskolák részleges távoktatására, az egészségügyi dolgozók ingyenes utazására, az adófizetési kedvezményekre, a bértámogatásra, valamint a szabályok megszegőinek büntetésére.

Kép: Facebook/Orbán Viktor

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/biztositas/meghosszabbitotta-a-kormany-a-korlatozasokat-februar-8-ig-marad-a-veszelyhelyzet.1106138.html