Újfajta járványtérképet közölt az operatív törzs: errefelé alig találtak fertőzöttet

https://cdn.penzcentrum.hu/upload/cimlapimg/T/telepulesterkep-20201118.jpg
Megosztás/Share

Budapest és Pest megye mellett elsősorban a nyugati megyékben – Győr-Moson-Sopron és Vas megyében – jelentős mértékű a fertőzöttség. Újfajta téerképet közölt az operatív törzs.

Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján elmondta: a településeink 88 százalékán azonosítottak már koronavírus-fertőzöttet, senkiben nem lehet kétség afelől, hogy előbb utóbb találunk minden településen fertőzöttet. Budapest és Pest megye mellett elsősorban a nyugati megyékben – Győr-Moson-Sopron és Vas megyében – jelentős mértékű a fertőzöttség, mondta a tisztifőorvos.

Később a kormányzati honlapon megjelent egy térkép is a települési adatokról. Mindeddig csak megyei szintű adatok álltak rendelkezésre.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/biztositas/ujfajta-jarvanyterkepet-kozolt-az-operativ-torzs-errefele-alig-talaltak-fertozottet.1106182.html