100 millió forint értékű marihuánát foglalt le a BRFK

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

32 kilós marihuána-fogás a IX. kerületbenFotó: police.hu

A rendőrség honlapján számolt be róla, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály, Kábítószerbűnözés Elleni Osztály munkatársai felderítették annak a dealernek a forrását is, akit még szerdán fogtak el Fejér megyében, és aki menekülés közben autójával elsodort egy intézkedő rendőrt is. 

A férfi személygépkocsijában hat kiló marihuánát találtak. 

Másnap a rendőrök a budapesti IX. kerületben megtalálták azt a szerb állampolgárságú elosztót, akitől az anyag származott. Az ő lakhelyén további nagy mennyiségű – mintegy 32 kilogramm – marihuánát és 8 millió forintnyi készpénzt találtak. Lefoglaltak továbbá két személygépkocsit is. 

A teljes marihuána-fogás összeértéke a hatóságok becslése szerint nagyjából 100 millió forint. 

Mindkét gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki, majd vették őrizetbe a BRFK nyomozói – írja a police.hu. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/19/100-millio-forint-erteku-marihuanat-foglalt-le-a-brfk