Meghalt ifjabb Bobby Brown, az énekes Bobby Brown 28 éves fia

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

Szerdán holtan találták otthonában a 28 éves ifjabb Bobby Brownt, írja a USA Today. A halál okáról egyelőre semmit nem közöltek, a hírekből csak annyi derült ki, hogy Brownhoz orvost is hívtak, a rendőrséget pedig a mentők értesítették.

Fotó: Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ifjabb Bobby Brown az énekes Bobby Brown hét gyereke közül volt az egyik, anyja az a Kim Ward, akit Brown Whitney Houstonnal csalt meg, amikor a nő terhes volt. Ifjabb Bobby Brown 13 évesen szerepelt az apjáról szóló valóságshow-ban féltestvérével, Bobbi Kristina Brownnal együtt, akinek Whitney Houston volt az anyja.

Whitney Houston 2012. február 11-én halt meg, az énekesnő holttestét hotelszobája kádjában találták meg, a halál oka véletlen fulladás volt, szervezetében alkoholt és gyógyszereket is találtak. Az énekesnő és Bobby Brown közös lányát, Bobbi Kristina Brownt három évvel később, 2015 januárjában ájultan találták a kádban, hat hónapig volt kómában, júliusban halt meg a kórházban.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/19/meghalt-ifjabb-bobby-brown-az-enekes-bobby-brown-28-eves-fia