Szétoltják Taylor Lautnert a Twitteren, mert nem vállalta el a felnőtt cápasrác szerepét

Megosztás/Share

2005 remek év volt. Az ideihez képest legalábbis biztos. Többek között ekkor debütált a Cápasrác és lávalány kalandjai nevet viselő gyerekfilm, amin ma már csak mosolyogni lehet. Akkoriban persze rengetegen szerették, a Netflix pedig úgy döntött, újramelegíti a témát a már felnőtt főszereplőkkel. Csakhogy az egyik passzolta az ötletet.

Taylor Lautner helyett egy másik színész ugrott be, a promóképeket látva pedig hőbörögni kezdtek a rajongók, és válogatott oltásokkal illették a Twlight alfáját.

Miért mondott nemet Taylor Lautner? A fenébe is, tudom, hogy nem elfoglalt

– hangzik az egyik poszt, amiben van is némi igazság, hiszen a színész 2015 óta egyetlen filmben sem szerepelt.

Nézd, Taylor Lautner, vágom. A Twilight őrület alatt menőbb voltál, mint a Beatles, de az élet néha nem úgy alakul, ahogy reméled. Ideje visszatérni a gyökereidhez

– olvasható egy másik megmondóember gondolatmenete.

Taylor Lautner nem kommentálta a dolgot, de valószínűleg sokan egyetértenek vele abban, hogy nem lenne a legjobb ötlet az amúgy is kedvezőtlenül álló színészi pályafutását egy hasonló remake-kel újraindítania.

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/11/19/szetoltjak_taylor_lautnert_a_twitteren_mert_nem_vallalta_el_a_felnott_capasrac_szerepet/