Szijjártó: Életem legnehezebb tizenhét napján vagyok túl

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

Szijjártó Péter karanténban november 12-énFotó: Szijjártó Péter/Facebook

Kigyógyult a koronavírusból Szijjártó Péter – ezt a külügyminiszter maga tudatta Facebookján vezetett karanténnaplójában. Szijjártónak a keddi után a csütörtöki koronatesztje is negatív lett, így elhagyhatja a karantént.

„Életem leghosszabb és legnehezebb tizenhét napján vagyok túl, de ma végre újra találkozhatok Szilvivel és a gyerekekkel. Nagyon sok szeretetet kaptam az elmúlt két és fél hétben, ami erőt adott. Köszönöm azoknak, akik gondoltak rám, akik drukkoltak, akik üzentek, akik folyamatosan érdeklődtek” – írta a miniszter a bejegyzésben. 

Szijjártó a vírusról elmondta, hogy alattommosnak és sunyinak ismerte meg, ezért senkinek nem ajánlja a koronavírussal való találkozást. 

A magyar külügyminiszter Bangkokban, november 4-én produkált először pozitív tesztet. 

Mivel időközben Kambodzsában járt, ahol nincs járvány, Phnompenben elővigyázatosságból több politikust karanténba helyeztek, és több helyi iskolát két hétre bezártak. 

Az intézkedéseket épp a csütörtöki napon oldották fel az ázsiai országban. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/19/szijjarto-eletem-legnehezebb-tizenhet-napjan-vagyok-tul