Bezár a Felix, kiszállítást sem vállalnak

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=5e82abf6-c204-47eb-9978-488dccfb6e01
Megosztás/Share

A budai étteremben fotózták le Gulyás Gergelyt a tavaszi kijárási korlátozások idején.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

A vírushelyzet miatt határozatlan időre bezár a Felix Kitchen&Bar – közölte az étterem a Facebookon. Remélik, hogy hamarosan újra kinyithatnak.

A kiszállítás is szünetel, noha elvitelre ki lehet adni ételt a veszélyhelyzet és a kijárási tilalom idején is.

Felix búcsút int. Letesszük a kötényt, kiürül a boros pohár, csendes a konyha. A vírushelyzet következményeképp a mai … Közzétette: Felix Kitchen & amp; Bar – & nbsp; 2020. november 18., szerda

Az éttermek idén tavasszal sem fogadhattak vendéget, a Felixben mégis lefotóztak egy kisebb társaságot – számolt be akkor a 444.hu. A fotók szerint ott volt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is. A Miniszterelnökség akkor azt közölte, hogy Gulyás csak az elviteles ételéért tért be a Felixbe.

A miniszter mellett egyébként Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központnak igazgatója, és a KESMA nevű kormánypárti médiaholding vezetője, valamint Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója is az étteremben tartózkodott akkor.

A luxuséttermet a Várkert Kaszinó felújított épületében nyitották meg még 2019 tavaszán.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20201120_Bezar_a_Felix_etterem_kiszallitast_sem_vallalnak#rss