Bosszúból olajat öntött a gyermekotthon vezetőjének irodája elé az állami gondozott lány

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

Bosszúból olajat öntött egy somogy megyei gyermekotthonban élő 17 éves lány az intézményvezető irodája elé, aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt vádat emeltek ellene, olvasható a Somogy Megyei Főügyészség közleményében.

A 17 éves lány azért öntött olajat az intézményvezető irodájának ajtaja elé, mert az a barátját áthelyezte egy másik gyermekotthonba. A lány 2019 októberének végén, azon a napon, amikor a fiút elvitték az otthonból, félig megtöltött egy bögrét étolajjal, majd azzal a vezető irodájához ment.

Az iroda.

A vádlott az iroda ajtajánál a bögre tartalmát a lábtörlő alá öntötte, majd azt úgy igazította meg, hogy ne látszódjon az alatta lévő csúszós folyadék.

A lábtörlő.

Az intézményvezető az olaj kiöntése után rövid időn belül használta irodáját és amikor onnan kifelé jött, kicsúszott lába alól a lábtörlő és a jobb oldalára esett. Az intézményvezető az esés következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emeltek vádat a lány ellen. Az ügyészség a vádlottal szemben fiatalkorúak fogházában végrehajtandó szabadságvesztés büntetést indítványozott azzal, hogy annak végrehajtását a Fonyódi Járásbíróság próbaidőre függessze fel.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/20/bosszubol-olajat-ontott-a-gyermekotthon-vezetojenek-irodaja-ele-az-allami-gondozott-lany