Eperjes Károly is elkapta a koronavírust

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=c366b137-087f-453e-a6dd-2d62e1b9e919
Megosztás/Share

A színész a hvg.hu-nak azt mondta: már kifelé van a fertőzésből.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

Imádkozom Eperjes Károlyért, ki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nem csak neki, hanem mindannyiunknak!

Ezt írta kedden Böjte Csaba szerzetes a Facebookon a Kossuth-díjas színészről. Böjte egyébként szintén elkapta a koronavírust; eleinte még csak enyhébb tünetei voltak, de csütörtökön egy budapesti kórházba kellett szállítani.

A Pesti Magyar Színháznál – ahol Eperjes vendégművészként több szerepet is játszik – megerősítették az értesülést, hozzátéve, hogy tudomásuk szerint a színész nem a színházban, hanem családja körében kapta el a koronavírust. A színház a betegség miatt még november elején lemondta az előadásokat, amelyekben Eperjes is szerepelt, azóta, mint elmondták, egyetlen próbán vagy előadáson sem vett részt; tájékoztatásuk szerint a színházra is érvényes protokoll szerint két negatív covid-teszt után veheti majd fel újra a munkát.

Megkerestük Eperjes Károlyt is, aki annyit mondott a hvg.hu-nak:

Már kifelé vagyok belőle.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20201120_Eperjes_Karoly_is_elkapta_a_koronavirust#rss