Kannibalizmus miatt vettek őrizetbe egy férfit Berlinben

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

A berlini rendőrség szexuális hátterű gyilkossággal és kannibalizmussal gyanúsít egy 41 éves férfit, akit azután vettek őrizetbe, hogy november elején egy parkban megtalálták a még szeptemberben eltűnt Stefan T. csontjait. A rendőrség megerősítette, hogy a kannibalizmus gyanúja is felmerült, mivel a megtalált csontokon már egyáltalán nem volt hús.

A Bild információja szerint a gyanúsított egy középiskolai tanár, aki chaten hívta találkozóra az áldozatot a lakására. A nyomozók a férfi keresési előzményei alapján arra jutottak, hogy nem csak randikat keresett az internetet, hanem a kannibalizmus után is érdeklődött. 

A rendőrség kutyával kereste az áldozat maradványait Berlinben.Fotó: -/Picture-Alliance via AFP

2001-ben szintén Berliben történt az az eset, amikor egy 39 éves férfi kasztrált, megölt, majd feldarabolt egy 43 éve smérnököt. Az áldozat korábban egy kamera előtt állítólag beleegyezett, hogy ezt tegyék vele. Végül az elkövetőt 2006-ben életfogytiglani börtönre ítélték. (Tagesspiegel)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/20/kannibalizmus-miatt-vettek-orizetbe-egy-ferfit-berlinben