Sokmilliós tábora van a járvány-nihilistáknak

https://kep.index.hu/1/0/3543/35435/354354/35435409_2710783_825b1d657566d94442ea701d27ac2fbf_wm.jpg
Megosztás/Share

Aki szerint az adótornyok miatt fulladunk meg

A koronavírus-tagadás két nagyágyúja közül David Icke egy nehézsúlyú konteó-gyáros. Az egykori BBC-sportriporter legutóbb tavasszal került címlapokra azzal, hogy a Facebook és a YouTube letiltotta fiókjait, mert videóiban arról beszélt, hogy az 5G és a járvány között közvetlen kapcsolat van. Ez pedig sértette a közösségi és videó-megosztó platformok irányelveit. 

David Icke szerint az 5G megakadályozza az oxigén felvételét a tüdőben, kézfogással nem lehet elkapni a vírust, továbbá az egészséges immunrendszerű emberek biztonságban vannak. Ha pedig elkészül a koronavírus elleni vakcina, akkor az oltással

nanotechnológiai mikrochipeket juttatnak az emberekbe,

amelyek lehetővé tennék az emberek irányítását. Úgy véli, hogy az egész mögött Bill Gates, a Covid-19 vakcinakutatás támogatója áll, ezért börtönbe kell zárni őt.

Videóit mintegy 30 millióan látták, közülük többen követője követelték a veszélyesnek gondolt 5G adótornyok felgyújtását.

Rendszeresen feltűnik koronavírus-szkeptikus tüntetetéseken, legutóbb ezrekhez szólt Londonban a Trafalgar téren. 

A napfoltok fenegyereke mindent tagad

Nem marad le mögötte a szintén brit Piers Corbyn, aki egy igazi multiszkeptikus. Tagadja, hogy emberi tevékenység klímaváltozást okozna, lelkesen támogatja az  5G összeesküvés-elméleteket  és teljes szívvel egyetért az oltásellenes állításokat.  

A koronavírus járvány mögött Soros Györgyöt és Bill Gates, illetve a két üzletember köreit sejti, akiknek célja: az emberiség létszámának lecsökkentése. A korlátozásokkal szerinte a kisvállalkozásokat akarják megsemmisíteni, amelyeket átvesznek majd a gazdasági nagyhalak, és új világrendet vezetni be.

Ő is határozott összefüggést lát az 5G technológia és a koronavírus terjedése mögött. Egy kötelező oltással szerinte is mikrochipet szeretnének juttatuni az emberek testébe.  

Korábban azzal szerzett hírnevet magának, hogy kidolgozott egy napfolt-ciklusokra alapozó időjárás előrejelzési elméletet, és ezt úgy igazolta, hogy rommá kereste magát a bookmakereknél. Angliában szinte mindenre lehet fogadást kötni: ő nem sporteseményekre, vagy választási eredményekre, hanem a következő hónapok időjárására fogadott.

Az öccse nem más, mint Jeremy Corbyn, a brit Munkáspárt (Labour) közelmúltban lemondott vezetője.

Dr. Gődény tisztázó tesztre készül

Idehaza is nagyot szalad most a koronavírus-tagadás. A leghíresebb szószólója a témának minden bizonnyal Dr. Gődény György. Az eredetileg gyógyszerész végzettségű neves testépítő idén vírusszkeptikus nézeteivel hívta fel magára a figyelmet, amelyeket

főként a közösségi médiában fejt ki.

A koronavírus-járvány súlyosságát éppúgy megkérdőjelezi, mint az 5G technológia ártalmatlanságát – és külföldi „kollégáihoz” hasonlóan ő is kapcsolatot lát e kettő közt. 

Mondani sem kell talán, hogy a Magyar Gyógyszerész Kamara álláspontjával szögesen ellentétes mindaz, amiről beszél. Esetében a friss csattanó az, hogy nemrégiben elterjedt róla, hogy elkapta a vírust, ezért a napokban teszttel szeretné tisztázni az álhírt.

(Borítókép: Tüntetés Berlinben 2020. november 18-án. Fotó: Maja Hitij / Getty Images)

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/techtud/2020/11/20/koronavirus-tagadas_5g/