Tragikus: újabb magyar mentős halt meg koronavírusban

https://cdn.hellovidek.hu/images/site/articles/lead/2020/11/1605865723-buXQJWYLR_md.jpg
Megosztás/Share

Szomorú posztot tett közzé a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége. Mint írják, a ceglédi mentőállomás egyik mentőtisztje a koronavírus áldozata lett.

Újabb rendkívül szomorú hírről kell beszámolnunk. Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Bajtársunk, H. Imre, a ceglédi mentőállomás mentőtisztje elvesztette a harcot, amit a koronavírus ellen vívott. Őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni Családjának és közvetlen Bajtársainak is. A küzdelmet a világjárvány ellen folytatnunk kell!

– áll a posztban.

Újabb rendkívül szomorú hírről kell beszámolnunk. Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Bajtársunk, H. Imre, a ceglédi…

Közzétette: Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége2020. november 19., csütörtök

Rövid időn belül ez már a második ilyen eset, amiről a szövetség hírt ad. A hét elején ugyanis arról számoltak be, hogy a zsadányi mentőállomás mentőápolója hunyt el, aki szintén megfertőződött a koronavírussal.

? Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Bajtársunk, Gy. István, a zsadányi mentőállomás mentőápolója elvesztette a harcot,…

Közzétette: Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége2020. november 16., hétfő

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.hellovidek.hu/otthon/2020/11/20/tragikus-ujabb-magyar-mentos-halt-meg-koronavirusban