Ez volt az ősz eddigi leghidegebb reggele

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

A zabariak hozzászokhattak már, hogy cudar hideg van feléjük, folyton dőlnek a hidegrekordok. Szombat reggel mínusz 8 fokot mértek, ez volt az idei ősz eddigi leghidegebb reggele, megdöntve Fülöpháza mínusz 3,8 fokos, november 9-i negatív csúcsát.

A szintén Nógrád megyei Mihálygergén és Mohorán is beütött a fagy mínusz 7,6 és mínusz 6,4 fokkal.

Egy zabari deres növény még 2017-bőlFotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a november 21-i hidegrekord nem dőlt meg, azt továbbra is a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Gagyvendégi tartja. 1999-ben mínusz 13,7 fok volt. Az se semmi!

Napközben napos idő lesz

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/21/ez-volt-az-osz-eddigi-leghidegebb-reggele