Kifakadt Majka, a kórházból üzent a vírustagadóknak: Elegem van a Gödény-féle idiótákból!

https://cdn.penzcentrum.hu/upload/cimlapimg/M/majka-20201121.jpg
Megosztás/Share

Ismét a YouTube-ra feltöltött videójában adott hírt állapotáról Majka, aki ezúttal a maszkviselést értelmetlennek tartó patikusnak, Gődény Györgynek is üzent.

Van egy gyulladásos laboreredmény, ami lejjebb ment és van egy másik, ami feljebb csúszott. Ez van, nem tudok mit csinálni. mindig az értékeken parázok, de lehet nem kéne. De ezeknek az eredménye, hogy milyen hamar mehetek haza” – számolt be az állapotáról Majka. A koronavírussal ápolt zenész üzent a vírushelyzet súlyosságát a nyilvánosság előtt bagatellizáló Gődény Györgynek is, akit meghívott magához, ha “van elég vér a pucájában”. Hozzátette:

“Láttam, hogy a Gödény elvileg pozitív. Ennek a videónak az apropója, hogy elegem van az ilyen Gödény-féle idiótákból. El nem tudom képzelni, hogy ez a csávó mit képzel, mit gondol erről a betegségről, de nem vagyok biztos abban, hogy ép ésszel is ezt gondolja. Az a lényeg, hogy ezt a Gödény urat szeretném meghívni ide magunkhoz. Jöjjön el ide, jöjjön az intenzívre, ha van a pucájában vér.”

Majka a videóban még azt is mondja: “Jöjjön el, maradjon pár napot. Nem szabad senkinek ezt a vírust elkapnia, de annyira szeretném, hogy ez az ember jöjjön ide fel hozzám. Legyen itt pár napot, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak. Maszk nélkül! Úgysem létezik szerinte ez a vírus. Nem kell a Covidról beszélgetni, csak arról, hogy vagyunk, létezünk, megfogja a villámat, eszik a kajámból, iszik a teámból“. Szerinte Gődénynek ehhez nincs bátorsága, de ha mégis, akkor végighurcolja a Covid-osztályon, mert tagadja a vírusnak a létezését, illetve a komolyságát. Íme a teljes videó:

Kiemelt kép: Majka official, YouTube

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/biztositas/kifakadt-majka-a-korhazbol-uzent-a-virustagadoknak-elegem-van-a-godeny-fele-idiotakbol.1106358.html