Meghalt az intenzíves nagypapa, aki 14 éven át minden kedden és csütörtökön ott volt a beteg és koraszülött gyerekeknek

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

„Megnyugtató volt a jelenléte a gyerekek számára. Mindig ott volt, hogy átölelje őket, ha a szülők vagy a rokonok nem tudtak ott lenni” – mondják David Deutchmanről, aki tizennégy éven át önkénteskedett nyugdíjasként egy atlantai kórházban beteg és koraszülött gyerekek közt. 

Fotó: Youtube/Today

A nővérek szerint egyszer sem fordult elő, hogy a karjaiban sírni kezdett volna egy baba. Intezíves nagypapaként emlegették, az utóbbi években tévériportokban is szerepelt, valósággal rajongtak érte, derül ki a CNN beszámolójából

Annyira, hogy amikor Deutchmant negyedik fázisú hasnyálmirigyrákkal diagnosztizálták, a kórház dolgozói autós felvonulást szerveztek a háza elé léggömbökkel, szívecskékkel és jókívánságokkal. 

A férfi minden kedden és csütörtökön ott volt a gyerekeknek, de tizenhét nappal a diagnózist követően, november 14-én, 86 évesen meghalt. „Remélem, hogy azoknak a szülőknek, akik elvesztették a gyereküket, némi megnyugvást ad a tudat, hogy az intenzíves nagypapa tárt karokkal várja, és megnyugtatja őket” – mondta a kórház egyik ápolója.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/21/meghalt-az-intenzives-nagypapa-aki-14-even-at-minden-kedden-es-csutortokon-ott-volt-a-beteg-es-koraszulott-gyerekeknek