Megrázó bejelentés: a Kossuth-díjas színművész is elkapta a koronavírust

https://cdn.penzcentrum.hu/upload/cimlapimg/S/szinhaz-20201121.jpg
Megosztás/Share

  • hvg.hu
  • 2020. november 21. szombat 14:00

Családjától kaphatta el a koronavírust Eperjes Károly, aki sajtónyilatkozatban arról beszélt, hogy már kifelé jön a betegségből. A színháza már november elején lemondta a vele tartott előadásokat, azóta nem vett részt a próbákon.

“Imádkozom Eperjes Károlyért, ki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nem csak neki, hanem mindannyiunknak!”

– írta ki Facebook-oldalára Böjte Csaba ferences szerzetes, aki egyébként a napokban maga is kórházba került koronavírusos fertőzéssel. 

A Pesti Magyar Színháznál – ahol Eperjes vendégművészként több szerepet is játszik – , a hvg.hu kérdésére megerősítették az értesülést. A lapnak hozzátették: úgy tudják, családja körében és nem a teátrumban fertőződött meg. A színház a betegség miatt még november elején lemondta az előadásokat, amelyekben Eperjes is szerepelt, azóta, mint elmondták, egyetlen próbán vagy előadáson sem vett részt.

Azt is közölték: protokoll szerint két negatív Covid-teszt után veheti majd fel újra a munkát. A lap újságírója elérte a színészt is, aki annyit mondott az állapotáról: 

“Már kifelé vagyok belőle.”

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Megosztás/Share

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/biztositas/megrazo-bejelentes-a-kossuth-dijas-szinmuvesz-is-elkapta-a-koronavirust.1106354.html