Napos idő lesz, de ha lehet, ne a Normafára menjen kirándulni

Megosztás/Share

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.

Megveszem

A regngeteg kiránduló miatt komoly közlekedési és parkolási gond van a Normafán, ráadásul a sétányokon egyre nehezebb tartani a védőtávolságot, közölte pénteken a XII. kerületi önkormányzat, amiről a hvg.hu számolt be. 

Ezért arra kérnek mindenkit, hogy lehetőleg a budai hegyek kevésbé látogatott területeit válasszák. Aki mégis ragaszkodik a Normafához, inkább ne autóval menjen. Felhívták a figyelmet, hogy aki tiltott helyen, zöldfelületen parkol, az büntetést fog kapni. 

Szombaton nemcsak Budapesten, jóformán az egész országban napos időre lehet számítani, 4-7 fokos legmagasabb hőmérséklettel. 

Buda látképe a Normafa felõl ködös idõben 2019. december 19-énFotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó… és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2020/11/21/napos-ido-lesz-de-ha-lehet-ne-a-normafara-menjen-kirandulni