24.hu: Gődény György mindhárom panaszát elutasította az ügyészség

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=5fa990a6-f6b7-4e2e-bc08-f66bfe2cd7c7
Megosztás/Share

A vírusszkeptikus gyógyszerész panasszal élt a gyanúsítás, a lakásában tartott kutatás és az otthonában lévő eszközök lefoglalása miatt is.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

A vírusszkeptikus kijelentéseiről ismertté vált Gődény Györgyöt a múlt pénteken állították elő, majd rémhírterjesztés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Később a gyógyszerész-influenszer elmondta, panaszt tett az eljárás miatt.

Ügyéről a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnél érdeklődött a 24.hu. Ott azt közölték, hogy

egy rémhírterjesztéssel gyanúsított férfi a kihallgatása során panasszal élt a gyanúsítás ellen, valamint a lakásában tartott kutatás és az otthonában lévő eszközök lefoglalása miatt is, de az ügyészség mind a három panaszát elutasította.

Gődény korábban azt nyilatkozta, hogy nem követett el bűncselekményt, és azt is leszögezte: semmin sem változtat, tovább folytatja a tevékenységét.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20201217_doktor_godeny_panaszait_elutasitotta_az_ugyeszseg#rss