A brazil elnök azt fejtegette, hogy mit lehet tenni, ha krokodillá változunk a koronavírus elleni vakcinától

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=99b2a56a-3fee-41fb-ae96-f0b881bb3fdf
Megosztás/Share
Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

Jair Bolsonaro viszonya a koronavírussal sosem volt egyszerű: márciusban még váltig állította, hogy védekezni sincs értelme, de a távolságtartást szorgalmazó miniszterét is kirúgta.

Most – miután közölte, hogy magát nem fogja beoltatni – a Pfizer-BioNTech-nek ment neki, mondván a velük kötött szerződés elég egyértelmű: „Ők nem vállalnak semmilyen felelősséget, így ha krokodillá változol a vakcinától, az a te problémád” – fejtegette az AFP szerint.

Itt sem hagyta abba: „Ha szuperképességeket szerzel, vagy a nőknek szakálla nő, vagy a férfiak női hangon kezdenek beszélni, ők nem vállalnak felelősséget.”

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20201219_A_brazil_elnok_azt_fejtegette_hogy_mit_lehet_tenni_ha_krokodilla_valtozunk_a_koronavirus_elleni_vakcinatol#rss