Kocsis Máté: Ne hisztizzen, főpolgármester úr!

https://kep.index.hu/1/0/3585/35850/358507/35850791_2740857_75ac0e1895ae5a67bbb9d338073acffa_wm.jpg
Megosztás/Share

Nem a főpolgármesternek kell pénzügyi segítség, hanem a budapestieknek – írta a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebook-oldalán.

A rend kedvéért A kis- és középvállalkozások és az egyéni vállalkozók iparűzési adójának csökkentése most azért…

Közzétette: Kocsis Máté – 2020. december 19., szombat

Kocsis Máté a bejegyzésében a családok és a vállalkozások érdekében a gazdaságvédelmi akcióterv kormány általi kiegészítésére, továbbá Karácsony Gergely főpolgármester és pártja, a Párbeszéd arra vonatkozó bírálataira reagált.

A kormánypárti politikus Karácsony Gergely főpolgármesternek azt üzente: „a járvány gazdasági hatásait enyhíteni kell, nem hisztizni, főpolgármester úr!”.

Kocsis Máté kiemelte: a kis- és középvállalkozások és az egyéni vállalkozók iparűzési adójának csökkentése most azért elengedhetetlenül szükséges, hogy a világjárvány gazdasági hatásait túléljék. Azért, hogy jobban meg tudják tartani a munkahelyeket – tette hozzá.

„A budapesti vállalkozásoknak nincs százmilliárdnyi tartaléka, Karácsonyéknak van, Tarlóstól örökölték” – fogalmazott Kocsis Máté azt is hozzátéve: emellett Budapest így is a legnagyobb bevétellel rendelkező magyar város.

kocsis

Fotó: MTI

Szavai szerint „esetleg a világjárvány közepén nem kellene nagyvonalúan szórni a pénzt tanácsadókra, politikai kinevezettekre, buszmutyira, a Lánchíd pofátlanul túlárazott felújítására és a brüsszeli áskálódásra”.

Nem kell engedni, hogy a Demszky-Hagyó-korszak emberei lopjanak a fővárosi önkormányzatnál és akkor jut pénz adócsökkentésre

– írta a Fidesz frakcióvezetője.

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/belfold/2020/12/19/kocsis_mate_karacsony_gergely_fidesz/