Karácsonyt karikírozza egy fideszes országgyűlési képviselő

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=0eb25ff6-7583-4788-b02d-6a027ed6e61c
Megosztás/Share

Új erőre kapott a harc.

Miközben Karácsony Gergely főpolgármester és több önkormányzati vezető az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett iparűzési adó csökkentése ellen tiltakozik, Zsigmond Barna Pál fideszes országgyűlési képviselő Karácsony Gergelyt karikírozó posztot tett ki a Facebook-oldalára. A bejegyezést a Magyar Nemzet “vette észre”.

Zsigmond “kamubusztenderezéssel” indít, többször hangsúlyozva, hogy Karácsony mindenért a kormányt hibáztatja. A viccesnek szánt posztban felrója, hogy a főpolgármesternek sok a tanácsadója, megszorítást és díjemelést akar, és kitart “rovarhotelek” és “téli biciklisávok” létesítése mellett.

A Karácsony “nevében” írt posztban hűségakcióként egy darab bicikli kisorsolását ígéri, amire a kijárási tilalom alatt kell személyesen jelentkezni. A posztot azzal zárja,

a Feri nevében is köszönöm, ha nem jelentkeznek, ideges lesz és kikapok. De persze azt is kiadta, hogy mindenre mondjam, hogy Orbán a hibás. Mert ez a mi Budapestünk, ha beledöglünk is!

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20201220_Karacsonyt_karikirozza_egy_fideszes_orszaggyulesi_kepviselo#rss