Essemm: Vegetálunk ezen az úton, de tudjuk, hogy egyszer csak vége lesz

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=0591c4b3-cd7a-4b41-9e4d-e7cdb30ee3b6
Megosztás/Share

A zenész önszántából ilyen hosszú időre soha nem szakította volna meg fizikailag a kapcsolatot a közönségével, mint idén, az alkotással azonban a járvány alatt sem állt le. Az év utolsó napjait pedig szeretné egy kicsit szebbé tenni. Például egy szendviccsel.

 

A december hagyományosan nemcsak az év végi őrület, esetleg elcsendesedés ideje, hanem a segítésé is. Ennek a sürgetését pedig csak fokozza a járványhelyzet. Ez a december ugyanis a hajléktalanoknak és az időseknek is más lesz mint eddig, például azért, mert az egyre szigorodó szabályozás miatt az ellátásuk nehéz helyzetbe került. A támogatások eltűntek, az önkéntesek száma is csökkent a karantén miatt.

A Budapest Bike Maffia ezt a helyzetet mentené meg, mégpedig a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módon: egy szendviccsel. Az akcióhoz nem kell más, mint alapanyag és segítő kéz. És közben kapunk egy esélyt arra is, hogy visszatekintsünk az idei évre, mert ahogy Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia vezetője mondja: 2020-at büszkén és méltósággal is le lehet zárni.

A december végéig tartó akció és a segítségnyújtás lehetőségeinek a részletei itt.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20201222_Essemm_Vegetalunk_ezen_az_uton_de_tudjuk_hogy_egyszer_csak_vege_lesz#rss