Boris Johnson hasonmás született!

Megosztás/Share

Ahogy korábban megírta az Index, a Magyar Vöröskereszt október elejétől önkéntesek bevonásával ismét bekapcsolódott az Országos Mentőszolgálat irányítóközpontjának munkájába.

Ekkor a szervezethez jelentkező civilek egy diszpécserszolgálat keretein belül telefonon egyeztették a hatósági COVID szűrések időpontjait és menetét az érintettekkel.

Az elmúlt három hónapban a diszpécserszolgálat 200 önkéntese 1248 műszakban, több mint 7012 órát dolgozott és megközelítőleg 62 400 telefonhívást intézett. 

A Magyar Vöröskereszt most ismét önkénteseket keres a koronavírus elleni küzdelemhez központi irányítás, továbbá COVID mintavételezés pozíciókban – derült ki a jótékonysági szervezet Indexnek küldött felhívásából.

Minden újonnan belépő önkéntes egy online felkészítést kap, mikor megismeri a legfontosabb tudnivalókat és feladatokat, valamint alapvető ismereteket szerezhet a kríziskezelésről és a pszichoszociális támogatásról is.

További információ a Magyar Vöröskereszt honlapján és hivatalos Facebook oldalán található, valamint egy toborzó videót is kapott az Index: 

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/11/boris_johnson_hasonmas_szuletett/