2021. február 12-e: megalakult a KDNP nőtagozata

Megosztás/Share

444 Hírlevelek

Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Nőnapig már csak 3,5 hetet kellett volna várni, de a KDNP hölgyei nem bírták tovább, és online megalakították a párt nőtagozatát. A párt közleménye minden lényeges kérdésre választ ad.

Miért épp/csak most?

A lépésre hosszas előkészítés után került sor.

A KDNP nőtagozatának elnöke, Juhász Hajnalka.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Miért döntöttek így?

“A hölgyek elkötelezetten hisznek a kereszténydemokrata értékekben, tenni szeretnének hazájukért és hallatni hangjukat számukra fontos kérdésekben.”

Mi a cél?

“A nőtagozat létrehozásának célja, hogy a kereszténydemokrata női hang hangsúlyosabban jelenjen meg a közéletben, olyan hölgyek által, akik hisznek az összefogás, a közösség erejében.”

Miért fontos ez?

“A 21. század globalizálódó kihívásaival szemben kiemelten fontos a keresztény-konzervatív értékrend képviselete olyan nők által, akik felvállalják elkötelezettségüket és felkarolják a társadalom által fontosnak tartott kérdéseket, amelyek összhangban vannak a KDNP célkitűzéseivel.”

Nyer-e vagy veszít ezzel a magyar közélet?

“A KDNP Nőtagozata a női hang hangsúlyosabb megjelenésével gazdagítani fogja a magyar közéletet.”

Kik az alapító tagok?

Ez sajnos nem derül ki, de az igen, hogy megbíznak Juhász Hajnalkában, a KDNP alelnökében, ezért őt választották meg elnöküknek.

Milyen-e a KDNP-n belül a nőtagozat megalakulásának megítélése?

“A nőtagozat megalakulását teljes támogatásáról biztosította Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, és videóüzenet formájában külön köszöntötte Simicskó István frakcióvezető úr.”

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2021/02/12/2021-februar-12-e-megalakult-a-kdnp-notagozata