Megalakult a KDNP nőtagozata

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=2db39903-d813-4581-bd23-c40e751059dc
Megosztás/Share

A nőtagozat elnökévé Juhász Hajnalkát, a KDNP alelnökét választották.

“Hosszas előkészítés után, a mai napon hivatalosan is megalakult a KDNP Nőtagozata” – közölte a párt az MTI OS szolgálatán keresztül.

A járványhelyzetre való tekintettel online megrendezett eseményre az ország különböző pontjairól kapcsolódtak be hölgyek, akik elkötelezetten hisznek a kereszténydemokrata értékekben, tenni szeretnének hazájukért és hallatni hangjukat számukra fontos kérdésekben – áll a KDNP közleményében. “A nőtagozat létrehozásának célja, hogy a kereszténydemokrata női hang hangsúlyosabban jelenjen meg a közéletben, olyan hölgyek által, akik hisznek az összefogás, a közösség erejében”.

“A 21. század globalizálódó kihívásaival szemben kiemelten fontos a keresztény-konzervatív értékrend képviselete olyan nők által, akik felvállalják elkötelezettségüket és felkarolják a társadalom által fontosnak tartott kérdéseket, amelyek összhangban vannak a KDNP célkitűzéseivel” – írták.

A nőtagozat elnökévé Juhász Hajnalkát, a KDNP alelnökét választották. A nőtagozat megalakulását teljes támogatásáról biztosította Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, és videóüzenet formájában külön köszöntötte Simicskó István frakcióvezető.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20210212_politika_kdnp_notagozat#rss