Lázár János is túlesett a koronavíruson

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=65c28f0e-1b84-4dde-b3e6-032be014881d
Megosztás/Share

A politikus mindenkit arra kér, oltassa be magát, neki pár hónapot biztosan várnia kell.

Koronavírus – a második év

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

Lázár János Facebookon jelentette be, ő is átesett a koronavírus-fertőzésen családjával együtt. A fideszes politikus elmondása szerint családjával együtt húzták ki a tíz napot, emiatt néhány hónapot várnia kell, de ettől függetlenül mindenkit arra kér, hogy oltassa be magát.

Mindenki oltassa be magát koronavírus ellen, méghozzá a Magyarország kormánya által mindenki számára ingyen biztosított, megbízható oltóanyaggal”

– írta Facebookon a Vidékfejlesztési Kormánybizottságba is bekerült Lázár.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20210213_Lazar_Janos_is_tulesett_a_koronaviruson#rss