Szilágyi István mellett helyezik örök nyugalomra Humenyánszky Jolánt

https://kep.index.hu/1/0/3666/36669/366694/36669435_2801025_80de6d757b38f1a5934efa5d457fada8_wm.jpg
Megosztás/Share

A Blikk információi szerint katolikus szertartás szerint helyezik örök nyugalomra Humenyánszky Jolánt, Szilágyi István özvegyét, akit utolsó kívánsága szerint férje mellett temetnek el az Új Köztemetőben. A portál úgy tudja, hogy a Belgiumban élő családtagjai, többek között az unokája, a járványhelyzet miatt nem biztos, hogy ott tud lenni a szertartáson.

Az Index beszámolt róla, hogy február 6-án 78 évesen elhunyt Szilágyi István özvegye, Jolika néni. Az asszony napról napra gyengült, súlyos daganatos betegséggel küzdött, orvosa szerint már nem lehetett megmenteni.Jolika néninek egyetlen kívánsága volt: szeretett volna találkozni fiával, aki előzetes letartóztatásban van, mert a gyanú szerint tavaly májusban brutális kegyetlenséggel megölte az édesapját.

Mindennél jobban szerette volna látni a fiát és Brüsszelben élő unokáját, ám legnagyobb fájdalmára ez már nem teljesült. Pénteken még sikerült néhány szót váltanunk, ám már nagyon le volt gyengülve, csont és bőrre fogyott, s azt sem tudta, hogy milyen hónapot írunk. Szerette volna, ha a közelgő születésnapját a kórházon kívül, együtt ünnepeljük meg, de sajnos ezt sem érhette meg. Egyedül és magányosan, méltatlanul halt meg, s bár vannak rokonai, de sem a testvére, sem pedig unokája nem érdeklődött felőle

– nyilatkozta korábban a Borsnak Baricz Dezső, az özvegy segítője.

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/belfold/2021/02/14/temetes-szilagyi-istvan/